1. Profrakt
  2. Api og integrasjoner

Kan jeg bruke Webshipper?

Profrakt er en  forhandler av Webshipper, en av de ledende plattformene for frakt- og logistikkhåndtering.

Profrakt er en  forhandler av Webshipper, en av de ledende plattformene for frakt- og logistikkhåndtering. Som en forhandler av Webshipper, har Profrakt en rekke fordeler å tilby våre kunder som ønsker å bruke denne plattformen for å håndtere sine forsendelser.

Webshipper er en allsidig plattform som gir deg tilgang til en rekke transportører og fraktalternativer, inkludert Bring, PostNord og flere andre. Ved å bruke Webshipper gjennom Profrakt, vil du kunne dra nytte av funksjoner som etikettutskrift og sporing av forsendelser, alt på ett sted.

En annen stor fordel ved å bruke Webshipper gjennom Profrakt er at du vil kunne dra nytte av våre rabatterte priser. Som en autorisert forhandler av Webshipper, har Profrakt forhandlet frem spesielle priser og avtaler for våre kunder som gjør det enklere og billigere å sende pakker og varer.

Ved å bruke Profrakt og Webshipper sammen, vil du kunne håndtere hele frakt- og logistikkprosessen på en enkel og sømløs måte. Fra å velge den beste transportøren for dine behov, til å håndtere etikettutskrift og sporing av forsendelser, vil alt være tilgjengelig på ett sted.

Uansett om du driver en stor eller liten nettbutikk, eller en bedrift som har behov for å sende pakker og varer, kan Profrakt og Webshipper være den ideelle løsningen for deg. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan du kan dra nytte av Webshippers fordeler gjennom Profrakt.