1. Profrakt
  2. Profrakt Skyprint

Jeg har kun trådløst internett, hva gjør jeg?

Vi anbefaler et kablet nettverk da dette har en bedre stabilitet enn et trådløst nettverk, men dersom du kun har et trådløst nettverk tilgjengelig lar dette seg løse enkelt.

Den enkleste og rimeligste løsningen dersom du kun har et trådløst nettverk tilgjengelig, er å gå til anskaffelse av en Range Extender med nettverksport som du kobler skriverens nettverkskabel til. Dette selges i de aller fleste el-butikker, og finnes i en mengde varianter og prisklasser.

Har du et godt trådløst nettverk på lokasjonen du ønsker skriveren, vil du ikke trenge en spesielt sterk Range Extender, så gå i så fall gjerne til anskaffelse av en rimelig extender. Denne fra Komplett til kr. 279,- benyttes eksempelvis av en del av våre kunder uten problemer: https://www.komplett.no/product/775081/datautstyr/nettverk/range-extender/tp-link-tl-wa850re-range-extender

Merk at vi ikke gir support på utstyr levert av andre, men vedlagte oppsettsinstruksjoner til extenderen gir tilstrekkelig informasjon for hvordan du kobler extenderen til nettverket ditt før du kobler skriverens nettverkskabel til extenderen.

Nb! Dersom du går til anskaffelse av en annen range extender, pass på at extenderen har en nettverksport (ethernet), som du kobler skriveren til når extenderen er koblet til nettverket ditt.

 

2023-06-30_11h17_44