Hvordan komme i gang med å bruke Profrakt

Det er enkelt å komme i gang med å bruke Profrakt! Alt du trenger å gjøre er å gå til profrakt.no og klikke på "Registrer" knappen øverst til høyre på siden.

Spørsmål: Hvordan kommer jeg i gang med å bruke Profrakt?

Svar: Etter du har klikket "Registrer", vil du bli bedt om å opprette en personlig brukerkonto med din e-postadresse og et passord. Når dette er gjort må du verifisere epostadressen din, så sjekk din epost og verifiser epostadressen din, før du går tilbake til profrakt.no og fortsetter registreringen. Last om nødvendig siden på nytt for å gå videre.

Oppretter så de selskapene du ønsker å sende på vegne av, man kan altså administrere flere selskaper via sin egen brukerkonto i Profrakt.

Kontoen din er da klar til bruk, og venter på innkommende pakker.

 

Spørsmål: Hvordan vet jeg hvilke transportører jeg kan bruke med Profrakt?

Svar: Etter du har registrert deg og opprettet selskapene du ønsker å sende på vegne av, vil du ha tilgang til Profrakts utvalg av transportører og fraktalternativer. Vi samarbeider med flere av de største transportørene i Norge, inkludert Bring og PostNord, og gir deg tilgang til deres tjenester direkte fra vår plattform.

Du kan enkelt velge transportør og fraktalternativ basert på dine behov og preferanser. Vi jobber kontinuerlig med å inkludere nye transportører via Profrakt, og vil informere om nye muligheter når nye transportører er implementert.

 

Spørsmål: Hva gjør jeg hvis jeg trenger hjelp til å komme i gang med Profrakt?

Svar: Vi er alltid tilgjengelige for å hjelpe deg med å komme i gang med Profrakt eller svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Du kan kontakte vår kundeservice via e-post eller telefon, eller du kan besøke vår hjelpesenter for svar på vanlige spørsmål og veiledninger om hvordan du bruker Profrakt på best mulig måte.

 

Spørsmål: Hvordan får jeg tilgang til API-nøkkelen min?

Svar: Når du har registrert deg og opprettet ønskede selskaper du vil sende på vegne av, vil du motta en e-post med API-nøkkelen din. Denne nøkkelen lar deg integrere Profrakt med din egen nettbutikk eller programvare, og gjøre det enklere og raskere å opprette og spore dine forsendelser direkte fra ditt eget system.