1. Profrakt
  2. Pristillegg og faste gebyrer

Administrasjonsgebyr

Administrasjonsgebyr på 69 kr per faktura hos Profrakt.no

Ved bruk av tjenestene til Profrakt.no, vil du legge merke til et administrasjonsgebyr på 69 kr per faktura. Dette gebyret er en del av vår policy for administrasjonskostnader og er belastet for å dekke kostnadene knyttet til administrasjon av fakturering.

Administrasjonsgebyret på 69 kr blir lagt til på hver faktura som utstedes av Profrakt.no. Vi ønsker å være åpne og transparente med våre brukere om våre priser og gebyrer, og derfor informerer vi tydelig om dette gebyret før du fullfører bestillingen din.

Vi forstår at administrasjonsgebyret kan virke som en ekstra kostnad, men det er viktig å merke seg at det bidrar til å sikre at vi kan opprettholde kvaliteten på tjenestene våre og gir den nødvendige støtten til administrasjonen av fakturaer.

Vi setter pris på din forståelse og støtte når det gjelder administrasjonsgebyret på 69 kr per faktura hos Profrakt.no. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående dette gebyret eller andre aspekter av våre tjenester, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med vårt kundesupportteam for ytterligere assistanse.