1. Profrakt
  2. Profrakt Skyprint

Hva er Profrakt Skyprint?

Skyprint er en etikettskriver som er koblet direkte til internett, og via denne så kan du skrive ut etiketter uavhengig av lokasjon og plattform. Du kan altså sitte på bussen og skrive ut etiketter på lageret, eller på produksjonslokalet i Italia!

Profrakt Skyprint er en pre-konfigurert etikettskriver fra kvalitetsleverandøren Zebra. Modellen er en ZD421 som via nettverksporten kobles til internett og deretter kommunisererer direkte med vårt API.

2023-07-05_12h25_35

Skriveren er pre-konfigurert til å kommunisere med Profrakts API, så ved mottak trenger du kun å koble til strøm og den medfølgende nettverkskabelen til et aktivt nettverkspunkt, før du setter den opp via Innstillinger > + Legg til skriver via din konto på profrakt.no.

Etter du har registrert skriveren på kontoen din er den tilgjengelig i skyen, og klar til å ta i mot utskriftsjobber fra tredjeparter og integrasjoner, dette forenkler prosessen betraktelig ved opprettelse av sendinger da utviklere kan opprette sendingen, og skrive ut etiketten i samme prosess, eller gjerne masseregistrere sendinger.

For din del som bruker, gjøres alt altså i løpet av et enkelt museklikk uten nødvendige nedlastninger av etiketter som pdf filer, som du deretter må velge skriver for så å skrive ut!

 


Teknisk info:
Størrelse: 220.8 mm L x 177.5 mm W x 150.7 mm H
Vekt: 1.35 kg
Operativsystem: Link-OS
Oppløsning: 203 dpi
Maksimal print vidde: 104 mm.
Maksimal print hastighet: 152 mm / sekund.

Skriveren leveres med USB og nettverkskabel (CAT5), samt en oppsettsinstruks.

Pris: kr. 3.990,- eks. mva. / frakt

 

Profrakt Skyprint kan bestilles i vår nettbutikk her.