Hva er en henteavtale?

En henteavtale er en avtale mellom en transportør og en avsender om å hente en forsendelse fra en bestemt adresse

Dette er en praktisk løsning dersom du daglig sender mange pakker, og ikke har tid eller mulighet til å levere dem til et hentested eller terminal selv.

 

Spørsmål: Kan jeg bestille en henteavtale hos Profrakt?

Svar: Ja, du kan bestille en henteavtale via Profrakt. Vi samarbeider med flere transportører, inkludert Bring og PostNord, som tilbyr henteavtaler som en del av sine tjenester. Du kan enkelt bestille en henteavtale gjennom vår nettportal eller ved å kontakte vår kundeservice.

 

Spørsmål: Hva koster en henteavtale?

Svar: Prisen for en henteavtale varierer avhengig av transportøren og antall pakker som skal hentes. Noen transportører tilbyr gratis henteavtaler for enkelte tjenester eller ved sending av et visst antall pakker. Kontakt vår kundeservice for å finne ut mer om priser for henteavtaler.

 

Spørsmål: Hvor lang tid tar det å få hentet en forsendelse?

Svar: Tiden det tar å få hentet en forsendelse varierer avhengig av transportøren og hvor du befinner deg. Noen transportører tilbyr henteavtaler på samme dag eller neste dag, mens andre kan ta lengre tid. Kontakt vår kundeservice for å finne ut mer om leveringstid for henteavtaler.

 

Spørsmål: Kan jeg avbestille en henteavtale?

Svar: Ja, du kan avbestille en henteavtale. Kontakt vår kundeservice så snart som mulig hvis du ønsker å avbestille en avtalt henting.