1. Profrakt
  2. Api og integrasjoner

Har Profrakt API?

Ja, Profrakt tilbyr et kostnadsffritt API som gir deg muligheten til å integrere vår frakt- og logistikkplattform direkte i din egen programvare eller nettbutikk.

Vårt API er enkelt å bruke og åpner opp for en rekke muligheter når det kommer til frakt- og logistikkprosessen.

API-et kan brukes av alle som ønsker å integrere frakt- og logistikkprosessen direkte i sin egen løsning. Dette inkluderer e-handelssider, programvareleverandører og andre bedrifter som har behov for å sende pakker og varer. Ved å integrere vårt API, kan du tilby dine kunder en sømløs og enkel fraktprosess, samtidig som du sparer tid og arbeid i logistikkarbeidet.

Vårt API gir deg til en hver tid tilgang til de transportørene som tilbys via Profrakt, inkludert Bring og PostNord, og gir deg muligheten til å velge den beste fraktløsningen for dine behov og budsjett. API-et gir deg også tilgang til funksjoner som sporing av forsendelser, skybasert etikettutskrift og automatisk fakturering.

For å komme i gang med å bruke Profrakts API, trenger du en brukerkonto hos oss. Når du har opprettet kontoen, vil du kunne få tilsendt API-detaljer fra oss via e-post. Vi tilbyr også kostnadsfri support og hjelp til integrasjonen av API-et.

Uansett om du driver en stor eller liten nettbutikk, eller en programvareleverandør som ønsker å tilby en integrert fraktløsning, kan Profrakts API være den ideelle løsningen for deg. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om vårt API og hvordan det kan hjelpe deg med din frakt- og logistikkprosess.

Vi kan også ved forespørsel tilby støtte for XML.